WPFolio 1.73 – don’t update yet, use 1.74

WPFolio 1.73 is was live, but I just noticed a problem with the WordPress updater. It’s updating without  files in the the subfolders of the theme and will then crash the site. Will talk to the WordPress team and see what needs to be fixed. In the meantime, hold off unless you’re updating through FTP.

Update:

It turns out somehow the 1.73 theme was submitted without some files (my mistake) and released by the theme review theme without those files (their mistake). I’ve submitted a new, complete, version 1.74 which is being reviewed now.

Apologies to anyone this caused any trouble for. If you upgraded to 1.73 and your site crashed, you can solve the issue immediately by removing that version of the theme and replacing it with the latest releases from github or on wordpress.org.

Of course, you wont be able to do this using the automatic updater if you can’t access your site. You’ll need to do it via FTP. If you’re unfamiliar, it’s covered on the wordpress codex and by searching online, or if you rather you can hire someone on wpquestions.com to help you for a small amount.

Another Update!

It’s all fixed and WPFolio 1.74 is up. Update away!

This entry was posted in News and tagged . Bookmark the permalink. Post a comment or leave a trackback: Trackback URL.

5 Comments

  1. Posted June 8, 2011 at 9:54 am | Permalink

    Updated through wordpress, any pointers on how to go back to the previous version as my site is now just errors…?

    • Posted June 8, 2011 at 1:08 pm | Permalink

      Yes, download it from here: link to github.com you will get a zip file you can use to update manually through ftp. Apologies for the trouble, looks like this resulted from an oversight on my end that wasn’t caught by wordpress.

      • Posted June 9, 2011 at 5:47 am | Permalink

        No problem, thanks for the info, and the theme. All fixed up now.

  2. Posted June 9, 2011 at 11:21 am | Permalink

    Hi Steve,

    Thanks again for designing such a great theme. I updated, and just followed the instructions you gave Will, but I am still receiving this error message when I go to my site :

    “Fatal error: Call to undefined function get_header() in /home/content/l/c/a/lcarmstrong54/html/index.php on line 4″

    thank you!

    • Posted June 9, 2011 at 11:30 am | Permalink

      This looks like a different problem. I would post this on the wordpress forums.

Post a Comment

Woah woah woah! Thinking about leaving a comment? If it starts anything like "How do you…" or "I can't figure out..." then head over to the WPFolio Support Article and read through it. Posting on WordPress Support is usually a better idea.

If you're going to post a comment, consider making a donation at the same time.

Your email is never published nor shared.

You may use these HTML tags and attributes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Subscribe without commenting

Are you signed up for     WPFolio email updates? »